ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την ετήσια πίτα τους έκοψαν τα μέλη του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αμπελώνα, σε μια μεστή εκδήλωση σε εστιατόριο της πόλης, με τους επαγγελματίες να δίνουν δυναμικό παρών.

Ο Πρόεδρος, Σπύρος Γκατζηρούλης, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Συλλόγου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό του, για δεύτερη συνεχή θητεία, κατά τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν, ευχήθηκε “το 2023, να αποτελέσει μια δημιουργική χρονιά, χωρίς προβλήματα, για τον εμπορικό κόσμο, που τόσο ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια”, ενώ υπογράμμισε την αναγκαιότητα η δημοτική αρχή Τυρνάβου, να σταθεί πιο κοντά στα προβλήματα των επαγγελματιών της πόλης, αναφέροντας:

«Τέσσερα χρόνια τώρα, ο κλάδος των επαγγελματιών, εκτός από την οικονομική, έχει κληθεί να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες κρίσεις, όπως η πανδημία και η ενέργεια και με αιματηρές θυσίες, έχει καταφέρει να σταθεί όρθιος. Θα περιμέναμε τον δήμο, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να σταθεί αρωγός δίπλα μας, όχι μόνο δημιουργώντας ευνοϊκές ρυθμίσεις για το σύνολο των επαγγελματιών, αλλά και δίνοντας τη δέουσα προσοχή στην εικόνα της πόλης μας, ώστε να γίνει πιο θελκτική και σύγχρονη».

Κλείνοντας, ο κ. Γκατζηρούλης, κάλεσε τη δημοτική αρχή σε ανοιχτό διάλογο με τους επαγγελματίες του Αμπελώνα, ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο δράσεων για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ