Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΕ ΡΑΨΑΝΗ – ΠΥΡΓΕΤΟ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, απορρίπτει, το προτεινόμενο ψήφισμα της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Τεμπών, το οποίο ο δήμαρχος, Γιώργος Μανώλης, προτίθεται να επιδώσει στον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισα, γιατί αποδέχεται την δημιουργία διοδίων και κάνει αναφορά μόνο στην τουριστική κίνηση και προβολή.

Ζητάμε την επανεξέταση του ψηφίσματος, λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:

1) Είμαστε θετικοί στην δημιουργία αμφίπλευρης εξόδου, δηλ. τόσο προς Αθήνα όσο και προς Θεσσαλονίκη, στον ήδη υπάρχοντα ημικόμβο στον Πυργετό, χωρίς διόδια.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών είναι υπέρ της κατάργησης των διοδίων γενικώς, που επιβαρύνουν σοβαρά τόσο τους δημότες, μιας και η δημιουργία, πάσης φύσεως, διοδίων θα επιβαρύνει και τις παράπλευρες οδούς, που κατά κανόνα χρησιμοποιούν όλοι οι διερχόμενοι.

2) Οι δρόμοι και η διευκόλυνση πρόσβασης προς αυτούς, δεν αφορούν μόνο την τουριστική κίνηση της περιοχής, αλλά κυρίως την καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων και των διερχομένων καθώς επίσης και την διευκόλυνση διακίνησης των προϊόντων που παράγονται σε όλη την περιοχή.

3) Οι δρόμοι έχουν κατασκευαστεί από την δυσβάσταχτη φορολόγηση των πολιτών, έχουν εξαγοραστεί δυο και τρείς φορές, από τα πολλά διόδια πού έχουμε κληθεί να πληρώνουμε τόσα χρόνια και είναι αναγκαίο να μπορούν να χρησιμοποιούνται, από τους διερχόμενους, ώστε να είναι ασφαλής η διέλευσή τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ