ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δείτε την ανακοίνωση – διαμαρτυρία του συλλόγου εργαζομένων στην Τράπεζα

Ο αντιπροσωπευτικός Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς αντιδρά απέναντι στο κλείσιμο του καταστήματος στην Αγιά Λάρισας από τη Διοίκηση της Τράπεζας.

Κατάστημα που εξυπηρετεί πάνω από 11.000 κατοίκους του Δήμου σε 9 κοινότητες , αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς με υψηλής ποιότητας  αγροτικά προϊόντα, μικρές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, που με το κλείσιμο του, θα οδηγήσει σε φαινόμενα μαρασμού και οικονομικής απομόνωσης της περιοχής.

Ενδεικτικό της κατάστασης που δημιουργείται ότι ο πληθυσμός και οι πελάτες της περιοχής, θα αναγκάζονται να μετακινούνται αθροιστικά περί τα 70 χιλιόμετρα για να έρθουν σε επικοινωνία με το αμέσως κοντινότερο κατάστημα της Τράπεζας που είναι στη Λάρισα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, ζητά άμεσα από τη Διοίκηση της Τράπεζας να ανασκευάσει την απόφαση της και να στηρίξει, όπως στηρίζει μέχρι σήμερα, υπεύθυνα και ουσιαστικά τον αγροτικό πληθυσμό και τους κατοίκους του Δήμου με ποιοτικές τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Οι κάτοικοι δικαιούνται απρόσκοπτη πρόσβαση και ευκολία σε τραπεζικές υπηρεσίες χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς. Ο ΣΕΤΠ στέκεται δίπλα και σε συντονισμό με τις όποιες αντιδράσεις των κατοίκων για το κλείσιμο του καταστήματος στην Αγιά Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ