ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

Αποξηλώθηκαν οι παλιοί στύλοι της ΔΕΗ και συνεχίζονται τα έργα για την ανακατασκευή του δρόμου

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Νικηταρά, στο τμήμα από την οδό Ογλ έως τις οδούς Λάμπρου Κατσώνη – Αγίας Μαρίνης.

Μετά την ολοκλήρωση της υπογειοποίησης του εναερίου δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και την αποξήλωση των παλαιών στύλων του ΔΕΔΔΗΕ που ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, αλλά και την αντικατάσταση των παροχών ύδρευσης σε κάθε κτίριο από τη ΔΕΥΑΛ, ξεκίνησαν οι οι πλακοστρώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση των πλακοστρώσεων και στα δύο πεζοδρόμια, ώστε να δημιουργηθεί διάδρομος ασφαλούς κυκλοφορίας των πεζών και να είναι εφικτή η πρόσβαση στα κτίρια, θα συνεχιστούν οι εργασίες με την αποξήλωση του ασφαλτοτάπητα (που χρησιμοποιείται σήμερα για την κυκλοφορία των πεζών) και θα κατασκευαστεί νέος ασφαλτοτάπητας.

Για τους παραπάνω λόγους είναι απαραίτητη η παράταση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ – από την οδό Ογλ έως τις οδούς Λ. Κατσώνη-Αγ. Μαρίνης, καθ’ όλο το 24ωρο) έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Νικηταρά, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί από τον ανάδοχο του έργου.

Ως γνωστόν, οι παρεμβάσεις του Δήμου στην οδό Νικηταρά εντάσσονται στην μεγάλη παρέμβαση για ανακατασκευή των οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου, με προϋπολογισμό 2,6 εκατ. ευρώ και χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και πόρους του Δήμου Λαρισαίων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ