ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ AGROTHESSALY

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης – Απ. Καλογιάννης: Η άριστη συνεργασία με τη ΔΕΘ Ηelexpo εγγυάται την μεγάλη επιτυχία της έκθεσης – Σημαντικά τα οφέλη για την τοπική οικονομία

Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της 13ης Πανελλήνιας Εκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία Agrothessaly, την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου στη Λάρισα και στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παν. Νταή και τον project manager της διοργάνωσης εκ μέρους της ΔΕΘ Helexpo κ. Β. Σπύρου.

Ως γνωστόν, η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ Helexpo, ενώ οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η έκθεση θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα από όλη τη χώρα.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις πυρετώδεις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη οι πρώτοι εκθέτες διαμορφώνουν τους χώρους τους. Μεγάλα αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμός καταφθάνει κάθε ώρα στους χώρους της Σκεπαστής, ενώ φέτος η έκθεση θα αναπτυχθεί σε χώρο 25.000 τ. μ.

Σε δηλώσεις του ο Απ. Καλογιάννης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η έκθεση θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη σε επίπεδο επισκεψιμότητας και συμμετοχής, ενώ σημείωσε πως τα οφέλη για την τοπική οικονομία  θα είναι σημαντικά.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη Λάρισα και η διοίκηση της ΔΕΘ Ηelexpo που μαζί με τον δήμαρχο θα παρουσιάσουν επίσημα σε συνέντευξη τύπου, στο Δημαρχείο, το πρόγραμμα της έκθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ