ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Δέκτης παραπόνων από γονείς μαθητών του Γυμνασίου Γιάννουλης, οι οποίοι, με αφορμή ρεπορτάζ του paidis.com για ομαδική αποβολή μαθητών από το Γυμνάσιο Αμπελώνα, σε επικοινωνία τους με τη σελίδα υποστήριξαν ότι και στο σχολείο των παιδιών τους, οι αποβολές είναι συχνό φαινόμενο και μάλιστα για παραπτώματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με μία απλή επίπληξη.

Παράλληλα υποστήριξαν ότι και στο δικό τους σχολείο υπήρξε ομαδική αποβολή, ενώ ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η συμπεριφορά του διευθυντή προς τους ίδιους τους γονείς, σε κάποιους από τους οποίους μιλά απαξιωτικά, ενώ κάποιους δεν δέχεται να δει χωρίς ραντεβού κ.λπ.

Ασχημη εντύπωση έκανε στους διαμαρτυρόμενους γονείς και το γεγονός ότι κλήθηκε στο σχολείο η αστυνομία για να συλλάβει μαθητή που πέταξε στο σχολείο κροτίδα και μάλιστα όπως υποστηρίζουν μαζί με το μαθητή οδηγήθηκε στο τμήμα και γονέας του παιδιού.

Μάλιστα, όπως υποστήριξαν, κάποιοι γονείς επισκέφθηκαν τη διεύθυνση β/βαθμιας εκπαίδευσης για να διαμαρτυρηθούν ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες γονείς με συνοδεία δικηγόρου επέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας στον αναπληρωτή διευθυντή β/βαθμιας εκπαίδευσης στην οποία παρουσιάζουν στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο.

Αν μη τί άλλο σοβαρές οι καταγγελίες αν είναι αληθινές και καλό είναι να υπάρξει κάποια απάντηση τόσο από τη διεύθυνση του σχολείου όσο και από τη διεύθυνση β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ