ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Ο ένας μετά τον άλλο σύλλογοι και φορείς της Λάρισας με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν ότι οι πρoγραμματισμένες για αυτή την εβδομάδα εκδηλώσεις αναβάλλονται.

Πιο συγκεκριμένα:

Λόγω του τραγικού συμβάντος, ακυρώθηκε η ημερίδα με θέμα: “Κοινή Αγροτική Πολιτική” σήμερα το απόγευμα στο Αντλιοστάσιο στο Μακρυχώρι, στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη γεωργία και την κτηνοτροφία Agrothessaly.

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι συμμετέχει στο εθνικό πένθος & ότι ο ετήσιος χορός του συλλόγου και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Ο πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εκφράζουν την θλίψη & την οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, και τα βαθύτατά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς & τους οικείους των θυμάτων αυτού.

Ευχόμαστε καλή δύναμη & κουράγιο σε όλες τις οικογένειες.

Η ΑΕΝΟΛ Α.Ε. ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Πέμπτης 2 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι αυτονόητο ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες παρουσιάσεις σε Λάρισα και Βόλο του βιβλίου του δημοσιογράφου και προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Σωτήρη Τριανταφύλλου «Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση. Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων στην ψηφιακή εποχή».

Οι παρουσιάσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν την Παρασκευή 3 Μαρτίου στη Λάρισα και το Σάββατο 4 Μαρτίου στον Βόλο, αναβάλλονται λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων της πρωτοφανούς τραγωδίας.

Από τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας ανακοινώνεται ότι τα εγκαίνια της έκθεσης που είχε ανακοινώσει για την Πέμπτη 2 Μαρτίου, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπως είναι αυτονόητο, αναβάλλονται.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εικαστικών για την έκθεση που ξεκινά το Σάββατο αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα βιώσαμε όλοι μας, μια  μεγάλη τραγωδία με την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Χάθηκαν πολύ άδικα τόσοι άνθρωποι.

Ευχόμαστε  θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν, καλό παράδεισο και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες αυτού του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Η προγραμματισμένη έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Ν. Λάρισας,  θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 4 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, χωρίς να πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων.

Διάρκεια  έκθεσης: Σάββατο  4 Μαρτίου έως και Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 (Κυριακή κλειστά)».

Λόγω του τραγικού συμβάντος στα Τέμπη, η συγγραφέας Μπλιούμη Αγλαΐα αναβάλλει την προγραμματισμένη επίσκεψη της την Κυριακή 5/3/2023 και αναφέρει:

“Εξαιτίας της τραγωδίας των Τεμπών αναβάλλεται η βιβλιοπαρουσίασή μου στις 5.3.2023 στη Λάρισα. Για τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ενημέρωση.
Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στους οικείους”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ