ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Γ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

Στη Λάρισα βρίσκεται από το μεσημέρι σήμερα ο νέος υπουργός Μεταφορών Γ. Γεραπετρίτης ο οποίος επιχειρεί να σχηματίσει μέσω των επαφών και των επισκέψεων μία πιο σαφή εικόνα για τα αίτια της τραγωδίας των Τεμπών. Αρχικά ο κ. Γεραπετρίτησε συμμετείχε σε κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη στην περιφέρεια στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Σ. Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και ο επικεφαλής της Ομάδας Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών και κατά τη διάρκειά της εξετάστηκε ο τρόπος που λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός και ο μηχανισμός του ΟΣΕ στη διαχείριση της τραγωδίας.

Ο κ. Γεραπετρίτης στη συνέχεια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας επισκέφθηκε τον ΟΣΕ και συνομίλησε με εργαζόμενους και σταθμάρχες ενώ επισκέφθηκε και τα νοσοκομεία της Λάρισας για να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών.

Αμέσως μετά μετέβη στον τόπο της τραγωδίας για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής αλλά και να ακούσει από άτομα που βρέθηκαν στην καρδιά της κρίσης τις πρώτες ώρες του τραγικού δυστυχήματος, όπως ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης, διασώστες, πυροσβέστες και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση παραπέμποντας στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει την Τετάρτη αφού ολοκληρώσει αύριο την ενημέρωσή του και στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ