ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ 100.000 € ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μεγάλες καταστροφές στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στον Αμπελώνα προκάλεσαν άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η εγκατάσταση που δεν λειτουργεί είναι αφύλακτη, χωρίς συναγερμό, κάμερες και ηλεκτρικό ρεύμα.

Δυστυχώς πρόκειται για μία ακόμη εγκατάσταση που αποτελεί δημοτική περιουσία η οποία βανδαλίζεται και καταστρέφεται επειδή δεν φυλάσσεται.

Οι άγνωστοι δράστες που μπήκαν στον Βιολογικό σε άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα αφού δεν υπάρχει κάποια καταγραφή, αφαίρεσαν καλώδια, κατέστρεψαν μηχανήματα και προκάλεσαν σημαντικές φθορές με τους υπεύθυνους να κάνουν λόγο για ζημιές που αγγίζουν ή και ξεπερνούν τις 100.000 €.

Η κλοπή και οι ζημιές καταγγέλθηκαν στην αστυνομία πριν από λίγες ημέρες και ήδη το Α.Τ. Τυρνάβου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών, αξιοποιώντας οποιοδήποτε διαθέσιμο στοιχείο.

Πάντως ανεξάρτητα από την έκβαση των ερευνών και τον εντοπισμό των δραστών τα ερωτήματα για την έλλειψη φύλαξης με δεδομένο ότι πριν το παραδώσει ο εργολάβος στο χώρο υπήρχαν και κάμερες και συναγερμός, ενώ με ευθύνη της εταιρείας υπήρχε και φύλαξη του χώρου. Από την παράδοσή του στο δήμο Τυρνάβου – ΔΕΥΑΤ δεν υπήρξε κάτι ανάλογο.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός είναι ένα ακόμη αφύλακτο κτίριο που καταστρέφεται όπως το αμαξοστάσιο στον Τύρναβο, το Εμμανουήλειο, το Λατόμι, η Τούμπα, τα δημοτικά καταστήματα του Αμπελώνα κ.λπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ