Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα για τη διερεύνηση πιθανών ευθυνών για τις συνεχείς ζημιές σε αφύλακτη δημοτική περιουσία στο δήμο Τυρνάβου ζητά ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστέριος Ροντούλης μετά και το σημερινό ρεπορτάζ του paidis.com για ζημιές που αγγίζουν τις 100.000 € στον Βιολογικό Σταθμό του Αμπελώνα, σύμφωνα με δηλώσεις των αρμοδίων στην Αστυνομία.

Ο κ. Ροντούλης που μαζί με στελέχη της παράταξης επισκέφθηκε το χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού που ήταν κλειδωμένος αφού απαριθμεί τις ζημιές που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα στο Λατόμι, στην Τούμπα, στο Εμμανουήλειο, στα δημοτικά καταστήματα του Αμπελώνα και αφού αναρωτιέται γιατί μέχρι σήμερα δεν λειτουργεί η αποχέτευση και ο βιολογικός σταθμός στον Αμπελώνα για έργα που δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ, καταλήγει:

«Τούτων δοθέντων , η απλή αναφορά των περιστατικών στο Α.Τ Τυρνάβου δεν μας ικανοποιεί. Εμείς ζητάμε δημοσίως την άμεση ενασχόληση των Εισαγγελικών Αρχών με το ζήτημα των διαρκών βανδαλισμών και κλοπών που κατατρύχει την δημοτική περιουσία στον Τύρναβο, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο.

Και αν η ίδια η Δημοτική Αρχή δείχνει και είναι ανίκανη να διασφαλίσει την ασφάλεια των στρατηγικών δημοτικών υποδομών, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε την ιερή υποχρέωση να προχωρήσουμε αυτοτελώς στις πρέπουσες παρεμβάσεις για να προστατεύσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας , που κάποιοι ανεύθυνοι θέτουν σε κίνδυνο με τις πράξεις ή την αδράνειά τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ