ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Eνα ολοκληρωμένο σχέδιο που βασίζεται στις ιατρικές δημόσιες δομές και υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του πολίτη, ολοκληρώνει ο Δήμος Ελασσόνας στον χώρο της υγείας, μέσω της Αντιδημαρχίας Υγείας, του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ελασσόνας και πάντα σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Κεντρικής Ελλάδος-Θεσσαλίας.

Με αυτοψία στο σύνολο των κοινοτικών ιατρείων στα δημοτικά διαμερίσματα του διευρυμένου Δήμου και με αποκατάσταση και επιδιόρθωση βλαβών στα περισσότερα από αυτά, αναλόγως με τις ανάγκες που έχουν, συντηρούνται και ενισχύονται με υλικά, θερμαντικά σώματα, air-condition, εκτυπωτές, γραφική ύλη και φροντίδα για την σύνδεση τους στο διαδίκτυο.

Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ασθενών και ιατρών που τα χρησιμοποιούν, για την όσο το δυνατόν καλύτερη πρωτοβάθμια υγειονομική παροχή στους πολίτες.

Έτσι οι ιατροί που επισκέπτονται τα 50 δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου κάθε δεκαπέντε μέρες, έχουν την δυνατότητα σε ένα καλύτερο περιβάλλον, να εξετάσουν, να λειτουργήσουν, να συνταγογραφήσουν και τελικά να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους των χωριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ