ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ…

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε χθες κυρίως στους κόλπους των μαθητών η ενέργεια του συνόλου σχεδόν των απεργοσπαστών εκπαιδευτικών στη Λάρισα, οι οποίοι πήραν το μεροκάμάτο, αφού δεν απήργησαν, αλλά δυστυχώς την ίδια ώρα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι μαθητές είχαν αποφασίσει να συμμετάσχουν στη μεγαλειώδη κινητοποίηση στην κεντρική πλατεία και έφυγαν νωρίς από τα σχολεία τους, φρόντισαν να εξαφανιστούν και αυτοί από τις θέσεις και μάλιστα νωρίς – νωρίς.

Οπως μαθαίνουμε μέλη του δ.σ. της ΕΛΜΕ πήγαν σε διάφορα σχολεία και επιχείρησαν να συνετίσουν τους απεργοσπάστες, αλλά μάταια, αφού για εκείνους προείχε η κοπάνα και μάλιστα πληρωμένη.

Ασε που σε άλλο σχολείο με μαθητές που είναι ΑμεΑ όπως κατήγγειλαν γονείς το σχολείο έκλεισε γύρω στις 10.30 το πρωί με τους απεργοσπάστες φυσικά να εισπράττουν το μεροκάματο χωρίς να κάνουν τη δουλειά τους.

“Θα μπορούσαν τουλάχιστον να συνοδέψουν τα παιδιά στην πλατεία και να πάρουν και εκείνοι μέρος στη συγκέντρωση. Πως αλήθεια θα αντικρίσουν τους μαθητές τους και τί παράδειγμα τους δίνουν;» αναρωτήθηκε γνωστός συνδικαλιστής που δεν έκρυβε την ενόχλησή του για τη στάση των συναδέλφων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ