ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Ξεκάθαρη τοποθέτηση, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, για το θέμα της πιθανής ιδιωτικοποίησης του νερού, έγινε από τον επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” , κ. Στέλιο Ροντούλη.

Ο κ. Ροντούλης πρότεινε να υπάρξει Ψήφισμα όλων των δημοτικών Παρατάξεων , για να αποτραπεί το ενδεχόμενο της ιδιωτικοποίησης , τονίζοντας ότι ” το νερό δεν είναι ένα τυπικό εμπορεύσιμο προϊόν, αλλά ένα αγαθό άμεσα συναρτημένο με την ανθρώπινη επιβίωση και αξιοπρέπεια. Συνεπώς δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο κερδοσκοπικών παιγνίων, όπως κακώς υπονοείται με την επιδιωκόμενη σύσταση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων”.

Οι επικεφαλής των άλλων Παρατάξεων ενέκριναν την πρόταση Ψηφίσματος του κ. Ροντούλη, όμως ο κ. Κόκουρας ζήτησε πίστωση χρόνου, για να διαβάσει πρώτα το Νομοσχέδιο που προτείνει τη σύσταση της προαναφερόμενης Ρυθμιστικής Αρχής.

Ανεξαρτήτως, όμως , της πρότασης του Ψηφίσματος , άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον κ. Ροντούλη τόνιζαν με νόημα μετά τη συνεδρίαση:

“Με τον Στ. Ροντούλη στο τιμόνι του Δήμου Τυρνάβου η ιδιωτικοποίηση του νερού στον Τύρναβο θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός για τα κοράκια της κερδοσκοπίας”, κάτι τέτοιες τοποθετήσεις είναι αυτές που μάλλον σηματοδοτούν εξελίξεις στο επίπεδο των υποψηφίων Δημάρχων Τυρνάβου, με μια υποψηφιότητα Ροντούλη να φαντάζει πλέον αρκετά πιθανή, μολονότι ο ίδιος συνεχίζει να μην τοποθετείται σχετικά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ