ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ…

Ακόμη συζητούν οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στον Αμπελώνα, την απουσία από την εκδήλωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Γενικού Λυκείου της πόλης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η πλειοψηφία των μελών του δ.σ. τάχθηκε κατά της συμμετοχής στην εκδήλωση, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμη και στους κόλπους των γονέων που πολλοί συμμετείχαν μεμονωμένα.

Πολλοί ήταν οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία που δήλωσαν ενοχλημένοι από την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου επισημαίνοντας ότι είναι αδιανόητο να λες όχι σε μία διαμαρτυρία που έχει να κάνει με την απώλεια 57 νέων ανθρώπων και όταν μάλιστα τα ίδια τα παιδιά σου συμμετέχουν στη διαμαρτυρία κρατώντας πανό που έφτιαξαν τα ίδια.

«Οσο και να ψάξουμε δεν βρίσκουμε δικαιολογία για αυτή την απουσία, όταν μαζευτήκαμε για να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες  των 57 νεκρών, να απαιτήσουμε τιμωρία των υπεύθυνων της τραγωδίας και να πούμε «ποτέ ξανά» γιατί στο τρένο θα μπορούσαν να είναι και δικά μας παιδιά», σημείωσε γονέας που συμμετείχε στη διαμαρτυρία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ