ΣΤΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Στις 21 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 7 μμ θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου με τίτλο ‘Ο λαός τραγούδι θέλει’ που ετοιμάζει η φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου με καλεσμένους τους γιούς του Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή την οποία έχουν αναλάβει από κοινού ο σύλλογος εκτελεστών-μουσικών της φιλαρμονικής δήμου Τυρνάβου και ο σύλλογος γυναικών Τυρνάβου. Ψυχή της εκδήλωσης είναι ο μαέστρος τόσο της φιλαρμονικής αλλά και των χορωδιών κ. Θέμης Σαμαντζής ο οποίος έχει τη καλλιτεχνική διεύθυνση , έκανε τις επαφές με τους καλλιτέχνες αλλά και ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι τόσο της ενορχήστρωσης και διδασκαλίας των συνόλων αλλά και όλης της διοργάνωσης της συναυλίας.

Στη μοναδική συναυλία θα λάβουν μέρος πάνω από 150 μουσικοί, χορωδοί κλπ κλπ και θα συμμετέχουν η Αγνή Καλουμένου στο τραγούδι, η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου, τα μουσικά εργαστήρια του συλλόγου εκτελεστών, η γυναικεία χορωδία “femanima” του συλλόγου γυναικών Τυρνάβου, η μεικτή χορωδία Πλαταμώνα «Ηρακλείδες» και Λαϊκή ορχήστρα

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 21/3/2023 στις 19.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων Δευτέρα 13/3/2023

• Βιβλιοπωλείο ΄Ιδέες ΄ Θεοδώρας Ψύρρα Δημ. Καραολή 36 Τύρναβος
• Γραμματεία φιλαρμονικής ( κτήριο ΜΠΟΛΕΡΟ τηλ. 6976787206)
• Κτηματομεσιτικό γραφείο Ζαχαρακούλης Νίκος Ηρ. Πολυτεχνείου 8 Τύρναβος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ