ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ «A.S. ΑΓΟΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

Μία ακόμη εξαγορά σουπερ μάρκετς ολοκλήρωσε η γνωστή αλυσίδα Σκλαβενίτης που ενέταξε πλέον στο δυναμικό της τα 12 καταστήματα της τοπικής αλυσίδας «A.S. ΑΓΟΡΑ» του Λαρισαίου επιχειρηματία Αθ. Σανίδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com τα συγκεκριμένα καταστήματα θα αρχίσουν να λειτουργούν υπό τη νέα ιδιοκτησία από τον Απρίλιο οπότε και θα αλλάξουν και ονομασία.

Ενα από τα βασικά στοιχεία της εξαγοράς είναι ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους όλοι οι εργαζόμενοι των A.S. «ΑΓΟΡΑ», κάτι που ήταν στους βασικούς όρους που έθετε η πωλήτρια εταιρία.

Το ίδιο θα ισχύσει και με τα ενοικιοστάσια των 12 καταστημάτων αφού προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη να κλείσει κάποιο από αυτά.

Σημειώνεται ότι στην Θεσσαλία η Σκλαβενίτης διαθέτει 25 καταστήματα, εκ των οποίων 4 είναι στην Λάρισα. Με την κίνηση αυτή εισέρχεται πιο δυναμικά στη διοικητική πρωτεύουσα της περιφέρειας, αποκτώντας καταστήματα που βρίσκονται σε κομβικά σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «A.S. ΑΓΟΡΑ» υπήρξε τα τελευταία χρόνια μια… «πολύφερνη νύφη», με άλλες μεγάλες αλυσίδες να είχαν προσεγγίσει τον κ. Σανίδα για πλήρη εξαγορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ