ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣΦΗΝΩΘΗΚΕ…

Σχόλιο του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου

Ο εμπαθής κ. Κόκουρας δήλωνε δεξιά και αριστερά ότι μας “σφήνωσε” (ποιους άραγε; )με την έλευση του Τόνι Σφήνου στο Καρναβάλι του Τυρνάβου.
Αφού επισημάνω στον κ. Κόκουρα ότι ο Δήμος Τυρνάβου πλήρωσε τον κ. Σφήνο με το ποσό των 17.000 ευρώ περίπου, πρέπει να του πω δημόσια ότι μάλλον έχει ο ίδιος “αυτοσφηνωθεί”, αν κρίνουμε τα πράγματα από την οπτική των επισκεπτών και των αθλητών που, κατά την διεξαγωγή των αγώνων Πάλης στην πόλη μας, βίωσαν την αθλιότητα που επικρατεί στις υποδομές του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου.

Ο συλλογισμός μας είναι απλός: Αν τα 17.000 ευρώ ,που πήρε ο κ. Σφήνος, κατευθύνονταν στη θεραπεία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κλειστό Γυμναστήριο, τα αποδυτήρια δεν θα βρομούσαν, οι τουαλέτες θα ήταν πεντακάθαρες και τα μπάνια θα λειτουργούσαν στην εντέλεια. Συνεπώς, οι επισκέπτες θα σχημάτιζαν μια θετική εικόνα για τον Δήμο μας, ενώ και οι αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης μας, που χρησιμοποιούν το Κλειστό, θα αποκτούσαν, επιτέλους , υποδομές που θα διευκόλυναν αφάνταστα το έργο τους στο μέλλον.

Όμως, ο κ. Κόκουρας δεν έχει καιρό για τέτοιες σκέψεις ή προτεραιότητες. Τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι “σφήνες”, ακόμα και όταν αποβαίνουν εις βάρος των Τυρναβιτών.

Ο καθένας με τις ορέξεις του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ