ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΑΜΠΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το δίκτυο του Οίκου που από το 1971 είναι δίπλα στην τοπική κοινωνία με σεβασμό & συνέπεια μεγαλώνει

Σε μια προσπάθεια να παρέχει όσο το δυνατόν πιο άμεσες υπηρεσίες στην περιοχή, ο οίκος τελετών Ταμπόσης έστησε νέο γραφείο στον Αμπελώνα, στη γωνία των οδών Καραϊσκάκη και Δημοκρατίας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του γραφείου οι υπεύθυνοι του οίκου τελετών Σωτήρης, Ευάγγελος και Αλκης Ταμπόσης σε μια προσπάθεια να συστηθούν ακόμη καλύτερα στην περιοχή αναφέρουν:

«Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί συνώνυμο του ονόματός μας. Ικανοποιώντας στον υπέρτατο βαθμό τις προσδοκίες των πελατών με τον επαγγελματισμό, τη φροντίδα και την αξιοπρέπεια που μας διακρίνει από το 1971, οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες της κάθε οικογένειας.

Κάθε άτομο που φεύγει από τη ζωή, έχει τη δική του προσωπικότητα και έχει υπάρξει σημαντικό για τους ανθρώπους που μένουν πίσω. Έτσι και οι παροχές οφείλουν να είναι αντίστοιχες, να ικανοποιούν πλήρως τον πελάτη, να σέβονται σε απόλυτο βαθμό τη στιγμή και να αποτυπώνουν επαρκώς τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αποθανόντος μέσα από την τόσο σημαντική διαδικασία της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη και αξιοπρεπή τελετή. Πάντα, με τη δέουσα προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια που μας διαφοροποιούν τόσο χρόνια.

Το προσωπικό μας με την πολυετή πείρα του βρίσκεται στη διάθεσή σας για την καθοδήγηση και την καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ο στολισμός ενός ναού είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τελετή, προσδίδοντάς της κομψότητα, σεβασμό και ποιότητα. Τα άνθη, άλλωστε, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες εκφράσεις αγάπης και συνοδεύουν κάθε στιγμή της ζωής ενός ανθρώπου. Έτσι, το γραφείο μας σε συνεργασία με τα καλύτερα ανθοπωλεία, δημιουργεί πληθώρα ανθοσυνθέσεων της επιλογής σας, ώστε να τιμήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τους Έλληνες που κατοικούν εκτός συνόρων να ενταφιάζονται στην πατρίδα τους, το γραφείο μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια για τη διαδικασία επαναπατρισμού. Με όπλο τη γνώση και τον επαγγελματισμό μας, αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατία και διεκπεραιώνουμε επιτυχώς την ευχή του θανόντος.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της μεταφοράς του αγαπημένου σας προσώπου από και προς οποιαδήποτε γωνιά της γης. Το γραφείο μας έχει αναπτύξει σχέσεις με τους μεγαλύτερους Οίκους Τελετών του εξωτερικού».

Τα τρία αδέλφια που πήραν τη σκυτάλη από τον πατέρα τους Ιωάννη Ταμπόση σημειώνουν ακόμη και τα εξής:

«Το γραφείο μας θεωρεί ότι είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ζει και να πεθαίνει όπως επιθυμεί. Ο σεβασμός είναι για εμάς η λέξη κλειδί που όχι μόνο χαρακτηρίζει το γραφείο μας αλλά αρμόζει καλύτερα στο ύστατο αντίο ενός ανθρώπου.
Έτσι, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας της αποτέφρωσης του αγαπημένου σας προσώπου, απαλλάσσοντας τους συγγενείς από το βάρος των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Αυτό που μας διακρίνει όμως δεν είναι μόνο η μοναδική μας τεχνογνωσία επί του θέματος, αλλά και η απαλλαγή των συγγενών από άσκοπα κόστη και αβέβαια βήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της αποτέφρωσης συντελείται στη Ριτσώνα και στη Σόφια της Βουλγαρίας , ενώ οι συγγενείς, κατόπιν επιθυμίας τους, μπορούν να συνοδεύσουν τον θανόντα στο ταξίδι με τη δική μας εποπτεία.
Το γραφείο μας βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για την καλύτερη καθοδήγηση σας επί του θέματος, στις δύσκολες αυτές στιγμές.

1ο κατάστημα στη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου 8 Τύρναβος
2ο κατάστημα στη Καραϊσκάκη και Δημοκρατίας Γωνία 1 Αμπελώνας.

Υπηρεσίες
Υπηρεσίες Τελετής , Μνημόσυνα , Στολισμοί ( Διακόσμηση Ναών) , Πολιτικές Κηδείες , Ταφές – Εκταφές ,
Επαναπατρισμός , Υπηρεσίες Αποτέφρωσης , Ψυχολογική Υποστήριξη , Ανάλυση DNA.

“Οικογένεια Ταμπόση”
Η οικογένειά μας είναι που βρίσκεται στο χώρο των τελετών για πάνω από 50 χρόνια τώρα και συνεχίζουμε. Το 1971 είχαμε την ίδρυση του πρώτου γραφείου τελετών στον Τύρναβο από τον αείμνηστο Ευάγγελο Γκίμα, τον πρωτεργάτη της οικογένειας και η ιστορία ξεκινά, ενώ με τη συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας πέρασε στον Ιωάννη Ταμπόση που εφαρμόζει καινοτομίες και αλλάζει τα standards στην περιοχή μας ώστε να έρθει η εξέλιξη στον χώρο μας.

Εμείς συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια απέναντι στον συνάνθρωπό μας γιατί η δουλειά μας δεν είναι απλά μια εργασία, είναι λειτούργημα και το σεβόμαστε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον για όλους αυτές τις δύσκολες ώρες».

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΑΜΠΟΣΗΣ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τύρναβος: 24920 22134 – 24920 25331 – 6932 489277 – 6939 009120 – 6983 282916

Αμπελώνας:6939 009120 – 6979 203072 – 6932 489277 – 6983 282916

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ