ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας & Κλιματικής Αλλαγής, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και το Πανεπιστήμιο Πατρών, διοργανώνουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το θεσμοθετημένο Εργαστήριό του, “Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων, HORTLAB”, του τμήματος Γεωπονίας – Αγροτεχνολογίας και τον Διευθυντή του, Καθηγητή Αλέξανδρο Παπαχατζή, ανοιχτή Ημερίδα – Εργαστήριο, με θέμα την «Ανθεκτικότητα του υδατικού πλούτου της Θεσσαλίας για την διασφάλιση των αρδευτικών αναγκών και την προστασία της βιοποικιλότητας».

Επειδή εκτιμούμε ότι το θέμα της ημερίδας αφορά άμεσα τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανέλαβε την Συνδιοργάνωση η ΠΕΔ Θεσσαλίας που θα υποστηρίξει την εκδήλωση.

Η ημερίδα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του έργου “BLUE-GREENWAY: Καινοτόμες λύσεις για βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης των ευτροφικών και ανοξικών παράκτιων οικοσυστημάτων», που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς Πόρους: «EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation Common Challenges – Shared Solutions» και Εθνικούς Πόρους.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κος Γεώργιος Κρεμλής, Επίτιμος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής.

Τόπος και Χρόνος της Εκδήλωσης: Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρες 11:00 – 14:00 στο Συγκρότημα Γαιόπολις (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας), στο Αμφιθέατρο «Θεόφραστος» του τμήματος Γεωπονίας – Αγροτεχνολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ