ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου: “Η γυναίκα στη μουσική και στην ποίηση” και “Γυναίκα και εργασία”.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους, τους μουσικούς και τις ερμηνεύτριες που πλαισίωσαν το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων και τις καλεσμένες που αφιέρωσαν το κυριακάτικο πρωινό τους σε μια ενημερωτική δράση για τη γυναίκα!

Στη μουσική εκδήλωση συμμετείχαν οι μουσικοί: Θέμης Σαμαντζής, Δημήτρης Κατσαβάκης, Θεολόγης Σίκαλος, Ευγενία Μαμανού, Έλενα Γραβάλου, Οτίλια Σαμουλαδά
Ποίηση: Χρυσάνθη Χαραλαμπίδου.

Στην εκδήλωση “Γυναίκα και εργασία” εισηγήσεις παρουσίασαν οι: Μπασδέκη Σεβαστή, Στέλεχος της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. – Συντονίστρια CLLD/LEADER, Βογιατζή Ελένη, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πρόεδρος τμήματος Γεωπονίας -Αγροτεχνολογίας, Βαρδιοπούλου Μαρία, Γραφίστρια, Μαυροπούλου Σταθούλα, Φωτογράφος, Μπάσμπα Διαμάντω, μεταποίηση αποικιακών προϊόντων, Παναγιώτου Σούλα, Οινολόγος και Σιμούλη Ζωή, Κεραμίστρια.

Στο φουαγέ του θεάτρου λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας της Σταθούλας Μαυροπούλου και έκθεση αφίσας της Μαρίας Βαρδιοπούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ