ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ 57 ΜΑΥΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Οργή λαού που απαιτεί να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να ληφθούν μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, εκδηλώθηκε και σήμερα στη Λάρισα κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα μαζικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και της πορείας που ακολούθησε παρά τη βροχή.

Χιλιάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχοι συμμετείχαν σε ένα ποτάμι οργής που έδειξε ότι δεν πρόκειται να ξεφουσκώσει αν δεν τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Μαζί με τους εργαζόμενους στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν και οι αυτοαπασχολούμενοι ενώ ιδιαίτερο τόνο στη συγκέντρωση έδωσαν οι οδηγοί ταξί που έφτασαν στο σημείο κορνάροντας καταχειροκροτούμενοι.

Το δικό τους ξεχωριστό «παρών» έδωσαν για μια ακόμα φορά, με τα πανό και τις πικέτες τους και τη μαχητική τους παρουσία, οι μαθητές και οι φοιτητές της πόλης, που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως «Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται ούτε προσκυνά», «Οι ράγες της ανάπτυξης βαφτήκανε με αίμα, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα» και «Κέρδη βαμμένα στων φοιτητών το αίμα».

Φθάνοντας στον ΟΣΕ, η μεγάλη πορεία, φοιτητές και μαθητές κράτησαν ενός λεπτού σιγή και άφησαν 57 μπαλόνια στον αέρα, προς τιμή των αδικοχαμένων ανθρώπων. .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ