ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ζαππείου του Δήμου Κιλελέρ κα. Ήλια Nανού καθώς και ο σύλλογος διδασκόντων εκφράζουν με επιστολή τους τις θερμές τους ευχαριστίες στον Πρόεδρο Σπύρο Καλέτσιο και στα μέλη της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κιλελέρ για την καθοριστική συμβολή και την αρωγή που προσέφεραν για τη δημιουργία του εργαστηρίου πληροφορικής στο σχολείο.

Στην επιστολή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι αδιαμφισβήτητο ότι το εργαστήριο αυτό έχει σημαντική αξία για την εκπαίδευση των παιδιών καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την τεχνολογία και την πληροφορική από μικρή ηλικία. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές δεξιότητες που τους βοηθούν στη σχολική τους πορεία, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Τα παιδιά είναι πραγματικά ενθουσιασμένα γιατί τώρα μπορούν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Είναι ιδιαίτερα αξιέπαινο το γεγονός ότι αναγνωρίσατε τη σημασία της πληροφορικής στην εκπαίδευση των παιδιών και επενδύσατε στο μέλλον τους. Είστε ένα εξαιρετικό παράδειγμα για την κοινότητά μας και η δουλειά σας δείχνει πόσο πολύ σας ενδιαφέρει η εκπαίδευση των παιδιών μας.

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για την αφοσίωσή σας στον τομέα της εκπαίδευσης. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο τόσο σημαντικό έργο σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ