ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!

Ο ΣΤΥΕ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ για το εργατικό ατύχημα που συνέβη σε εργοστάσιο το πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα

«Άλλο ένα εργατικό ατύχημα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες εργατικά ατυχήματα που έχουν πραγματοποιηθεί  τα τελευταία χρόνια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος προσπάθησε να ξεμπλοκάρει ένα μηχάνημα που είχε «κολλήσει»και χτύπησε στο κεφάλι από ένα λοστό που χρησιμοποίησε για να επιλύσει το πρόβλημα.
Το ατύχημα αυτό μεγαλώνει το μακρύ κατάλογο των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα  μας. Είναι μια απόδειξη ότι όποιος εργάτης γυρνά αρτιμελής στο σπίτι του είναι καθαρά από τύχη.
Η εντατικοποίηση της εργασίας η πίεση να συνεχίζεται απρόσκοπτα η  παραγωγή σε βάρος της υγείας μας οι τραγικές ελλείψεις και η ,  ανεπάρκεια μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους δουλειάς η ,  υποστελέχωση και απαξίωση από το κράτος των ελεγκτικών  μηχανισμών είναι οι αιτίες της τεράστιας αύξησης των εργατικών στην χώρα μας  ,  ατυχημάτων με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τις  οικογένειες τους.
Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη προ ημερών  μας κάνει να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας για να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια στην εργασία.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ