Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΓΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΑ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση διάψευση της διοίκησης του συλλόγου

Με έκπληξη διαβάσαμε σε δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ΜΜΕ ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Δαμασίου συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, παρουσία βουλευτών της ΝΔ, της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου και διάφορων εκπροσώπων συνεταιρισμών.

Τονίζουμε ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Δαμασίου ουδέποτε κλήθηκε και συμμετείχε σε αυτή την συνάντηση ούτε προσκλήθηκε να συμμετέχει στην σύσκεψη που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου και οδήγησε σε αυτή την συνάντηση.

Άλλωστε υπάρχει σχετική καταγγελία των Αγροτικών Συλλόγων του Δήμου Τυρνάβου ότι δεν καλέστηκαν στην σύσκεψη από την Δημοτική Αρχή, ανακοίνωση την οποία προσυπογράφει και ο Σύλλογος μας(ασχέτως που υπήρχε άτομο του χωριού μας στη σύσκεψη και συστήθηκε ως πρόεδρος του αγροτικού μας συλλόγου).

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δαμασίου σε συντονισμό με τους άλλους Αγροτικούς Συλλόγους του Δήμου Τυρνάβου και την ΕΟΑΣΝΛ παλεύει και διεκδικεί να τηρηθούν οι δεσμεύσεις του κυβερνητικού κλιμακίου στην συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Κυβέρνηση είχε δεσμευτεί για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος στα προϊόντα της περιοχής μας στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα οινοποιήσιμα και επιτραπέζια σταφύλια και τα Αχλάδια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δαμασίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ