Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Για τον “αγώνα της χρονιάς”, όπως τον αποκαλούν στον Αμπελώνα, προετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ της πόλης, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή 19/3 στις 5μ.μ, στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, την πολύπειρη ομάδα των Σοφάδων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Αμπελωνίτες, καλούνται να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική τους πορεία από τον Ιανουάριο και μετά, όπου μετρούν 6 νίκες σε 9 αγωνιστικές, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν μια τεράστια υπέρβαση και να μπουν στους αγώνες των play out με σημαντικό πλεονέκτημα, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Σοφάδες, θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την είσοδό τους στους αγώνες των play offs για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο αγώνας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό, με τους διοικούντες της Αμπελωνίτικης ομάδας να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο, σημειώνοντας:

«Η ομάδα μας βρίσκεται ένα βήμα από μια μεγάλη υπέρβαση, που μέχρι πριν λίγους μήνες έμοιαζε αδύνατη. Αυτή την υπέρβαση την χρωστάμε σε μεγάλο βαθμό στον υπέροχο κόσμο μας, που στήριξε την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Την Κυριακή, σας περιμένουμε ξανά, να γεμίσουμε το γήπεδό μας και να γίνουμε για ακόμη μια φορά ο mvp του αγώνα. Σας ευχαριστούμε για όλα», τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ