ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το μοιραίο σταθμαρχείο Λάρισας επισκέφτηκε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας και έκανε λόγο για παραπληροφόρηση σχετικά με το «κέντρο τηλεδιοίκησης». Από τη μεριά του ο σταθμάρχης Λάρισας που βρισκόταν δίπλα του υποστήριξε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν υπήρχε σύστημα τηλεδιοίκησης και όλα λειτουργούσαν σε τοπικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός της Βουλής ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε».

Από την άλλη καταπέλτης ήταν ο σταθμάρχης Λάρισας που πήρε τον λόγο και είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...