ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ: ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ

«Αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το νούμερο ένα πρόβλημα στον Θεσσαλικό κάμπο είναι το νερό. Γίνεται δε ακόμα πιο σοβαρό για το μέλλον, αν συνυπολογίσει κανείς τον ρόλο και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Τα παραπάνω τόνισε σε μήνυμά της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αφορμή την  ημερίδα που διοργανώθηκε σήμερα στη Λάρισα με θέμα «Θεσσαλία και νερό: Απειλές και Ευκαιρίες».

«Κάθε απειλή κρύβει μέσα της και μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία, η οποία για να μετουσιωθεί σε θετικό γεγονός, θα πρέπει όλοι μας, από τη θέση ευθύνης που ο καθένας μας βρίσκεται, να συμβάλλουμε προς την κατεύθυνση αυτή.

Η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λάρισα, παρουσία υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης και η παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας μέχρι το 2030 είναι αυτός ακριβώς ο οδηγός που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.

Αναγνωρίζοντας πλέον όλοι πως τα επόμενα χρόνια η κατάσταση θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο είναι επιτακτική ανάγκη να εφαρμοστεί στο ακέραιο το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές που θα βοηθήσουν στη λύση των προβλημάτων αυτών», επεσήμανε η Λαρισαία βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ