ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΉΡΩΕΣ

Με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό αψηφούν τον κίνδυνο για να προστατεύσουν τη δική μας ζωή και την περιουσία μας

«Αν υπάρχει μια κατηγορία εργαζομένων που διακρίνεται για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο αυτοί είναι οι Πυροσβέστες. Είναι ήρωες που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό αψηφούν τον κίνδυνο για να προστατεύσουν τη δική μας ζωή και την περιουσία μας».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε στο πολιτικό της γραφείο με εκπροσώπους του Σωματείου Πυροσβεστών Λάρισας και της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Λάρισας.

«Με τους εκπροσώπους των ανδρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το προσωπικό της υπηρεσίας στο νομό μας, όπως είναι η πλήρωση οργανικών θέσεων που είναι κενές, η ανάγκη ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού ενόψει και των επικείμενων μεταθέσεων, η αναγνώριση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και για το μόνιμο προσωπικό, καθώς και η αναβάθμιση και τεχνολογική ενδυνάμωση των πυροσβεστικών σταθμών του νομού με σύγχρονο εξοπλισμό που θα ανταποκρίνεται στις επιχειρησιακές ανάγκες τους.

Με τους εκπροσώπους των Πυροσβεστών είχαμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση. Τους εξέφρασα την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου στην δύσκολη αποστολή τους και την προσφορά τους στην κοινωνία και τους διαβεβαίωσα ότι θα προωθήσω τα αιτήματά τους στους αρμόδιους υπουργούς με στόχο την βέλτιστη δυνατή ικανοποίησή τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει στηρίξει έμπρακτα τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος θωρακίζοντας τα εργασιακά τους δικαιώματα και διασφαλίζοντας συνθήκες ασφάλειας στο καθημερινό τους έργο», τόνισε στη δήλωσή της η Λαρισαία πολιτικός.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Νίκος Τάψας, Γιώργος – Λάζαρος Κωνστάντος, Ηλίας Αρβυθάς, Γιάννης Μαγαλιός και Παναγιώτης Μπέης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ