ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ – ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ

Ο Χρήστος Καπετάνος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Επίσκεψη με σκοπό να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την άμεση αντιμετώπιση και αποτελεσματική περίθαλψη των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών πραγματοποίησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός έλαβε μέρος σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο διοικητής του ΠΓΝΛ, Δημήτρης Κατσικονούρης, ο υποδιοικητής Γιώργος Αποστολίνας, ο καθηγητής της Ιατρικής σχολής και διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Νταλέκος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής και καθηγητής ορθοπαιδικής χειρουργικής, Θεόφιλος Καραχάλιος, ο καθηγητής γενικής χειρουργικής, Δημήτριος Ζαχαρούλης, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας, ο Γενικός Γραμματέας των Νοσηλευτών Κώστας Νιανιόπουλος και η εντατικολόγος Ανθή Μπανιά. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Καπετάνος εξήρε το έργο του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, καθώς με υποδειγματικό συντονισμό και επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά ανέλαβαν τη νοσηλεία των εννέα εκ των δεκατριών τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος.

Με το πέρας της επίσκεψης συναντήθηκε με την διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας, Κωνσταντίνα Ζησοπούλου και τις νοσηλεύτριες και νοσηλευτές του νοσοκομείου και ομοίως τους συνεχάρη για τη σημαντική συνδρομή τους ως προς την αποσόβηση περισσότερων τραγικών αποτελεσμάτων από την τραγωδία των Τεμπών.

«Οι ευχαριστίες μας προς τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, έτοιμοι να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και την απαιτούμενη θεραπεία στους συμπολίτες μας, δεν πρέπει ποτέ να θεωρούνται δεδομένες. Αυτή η αναγκαιότητα αναγνώρισης του σημαντικού έργου του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού του ΠΓΝΛ κρίνεται επιβεβλημένη , ειδικά μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Αυτή την Ελλάδα, την Ελλάδα της προσφοράς, της αυταπάρνησης αλλά και την Ελλάδα της έμπρακτης αναγνώρισης στους ήρωες της καθημερινότητάς μας οφείλουμε να αναδεικνύουμε και όχι την Ελλάδα των χρονιζουσών παθογενειών και του βαθέος κράτους, τις οποίες χρέος μας είναι να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά και δια παντός.

Το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που οφείλουμε και μπορούμε να τους πούμε.» δήλωσε, αναφερόμενος στην επίσκεψή του, ο Χρήστος Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ