Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΦΕΤΟΣ, ΠΕΝΘΟΥΜΕ…

Δεν θα δεχθεί επισκέψεις για την ονομαστική της γιορτή η Γραμμ. της ΚΟ ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία σε σχετικό μήνυμά της αναφέρει :

«Αγαπημένοι μου Συμπολίτες, Φίλες και Φίλοι,
Εδώ και χρόνια έχουμε οικοδομήσει μεταξύ μας σχέσεις σεβασμού, εμπιστοσύνης και Αγάπης. Μοιραστήκαμε πολλά, σε εύκολους και δύσκολους καιρούς, αγωνιστήκαμε σε κοινά μετερίζια, συνδεθήκαμε με ισχυρούς δεσμούς φιλίας, που ξεπέρασαν κάθε πολιτική ή άλλη τυχόν διαφορά.

Αυτές τις μέρες ζούμε όλοι στη σκιά μιας τραγωδίας, που έγινε στον τόπο μας και μας σημάδεψε βαθιά.
Τα πανέμορφα Τέμπη μας, συνδέθηκαν με μια ανείπωτη συμφορά, στην οποία χάθηκαν τα νιάτα της πατρίδας μας, οικογενειάρχες, συνάνθρωποί μας, εντελώς άδικα.
Η φετινή επέτειος της 25ης Μάρτη και παράλληλα η ονομαστική μου γιορτή, είναι διαφορετική.

Φέτος, δεν νιώθω ότι γιορτάζω, ότι μπορώ να δεχθώ επισκέψεις στο γραφείο μου, όπως κάθε χρόνο, να χαρούμε μαζί την ημέρα, να ανταλλάξουμε ευχές, να δεχθώ την τόσο μεγάλη και τιμητική για μένα αγάπη σας.

Η σκέψη ότι μετά την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, υπάρχουν Ευαγγελίες και Ευάγγελοι θύματα, όπως και μανάδες και πατεράδες, κόρες και γιοι, σύζυγοι και σύντροφοι, γιαγιάδες και παππούδες, συγγενείς, φίλοι και συμπατριώτες όλων αυτών που τόσο άδικα χάθηκαν, με καθηλώνει.

Φέτος, πενθούμε.

Ευχαριστώ όλους, για την αγάπη σας, για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που ήδη στέλνετε, για την τόσο μεγάλη αγκαλιά σας που με κάνει να συγκινούμαι κάθε φορά που σκέφτομαι τον Τόπο μου και τους Ανθρώπους μου, για τους οποίους είμαι περήφανη.

Η στάση των Λαρισαίων απέναντι στο δυστύχημα των Τεμπών, η αθρόα προσέλευση στην αιμοδοσία, η σιωπηλή στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων έξω από το νοσοκομείο, οι γιατροί, νοσηλευτές , επαγγελματίες και εθελοντές μας που βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό, στην πρώτη γραμμή, είναι μαθήματα ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, που τόσο χρειαζόμαστε στους καιρούς μας .

Ο νομός μας είναι δυνατός και οι Άνθρωποί μας είναι σπουδαίοι.
Στέλνω σε όλους την Αγάπη μου και αντεύχομαι: Χρόνια Πολλά, Ευλογημένα, με υγεία και δύναμη και στην Ελλάδα μας, πάντα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δυνατή.

Ενωμένοι, θα δώσουμε τους νέους Αγώνες μας, για Αξιοπρέπεια στη ζωή όλων και περισσότερο Φως στον κόσμο μας, που μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, καλύτερο.
Καλή Αντάμωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ