ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 03/04 ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Λάρισας και ο Αιμοδοτικός Σύλλογος “Φώφη Γεννηματά” διοργανώνουν τη Δευτέρα 03 Απριλίου και ώρα 10:00 – 14:00, την τακτική τους εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας συνδιοργανώνεται και με την απαραίτητη βοήθεια του Τμήματος Αιμοδοσίας Π.Γ.Ν. Λάρισας που θα παρέχει προσωπικό και εξοπλισμό με την εξωτερική μονάδα του.

Η στήριξη όλων μας σε όσους χρειάζονται αίμα πρέπει να είναι συνεχόμενη. Είναι ανάγκη να αντιληφθούμε την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας ως μία συχνή και απαραίτητη για τον εαυτό μας διαδικασία. Η υποστήριξη μας στο υποστελεχωμένο τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Λάρισας είναι άμεση και αμέριστη. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι θεμελιωτής του ΕΣΥ, το οποίο αυτή τη στιγμή χρειάζεται εκσυγχρονισμό και όχι διάλυση. Ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται όλα αυτά τα χρόνια από τις συνεχόμενες κρίσεις, έχει ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και η αλλαγή πολιτικής δεν μπορεί παρά να ξεκινήσει από τον τομέα του ΕΣΥ.
Σας περιμένουμε όλους για να καταφέρουμε να δώσουμε από μία φιάλη αίμα. Μικρή ποσότητα για εμάς, αλλά θα χαρίσουμε ΖΩΗ σε κάποιον που το έχει μεγάλη ανάγκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ