“ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ”

Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στο αρχοντικό Καράσσου στον Τύρναβο

Ο Σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου σε συνεργασία με το 2ο Νηπιαγωγείο Τυρναβου καλωσορίζουν την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, συντροφιά με αγαπημένες και αγαπημένους συγγραφείς και τις μικρές φίλες και φίλους, στο Αρχοντικό Καράσσου την Κυριακή 2Απριλίου, στις 11.00 το πρωί!

Αφηγήσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εργαστήρια!!

Πρόγραμμα:
Η συγγραφέας Ματίνα Ζαγκότη θα αναπτύξει το θέμα «οφέλη και εκπαιδευτική αξιοποίηση…».

Η συγγραφέας Λίλιαν Γκούνη Σοφικίτη θα παρουσιάσει το βιβλίο της, «Όταν η ώρα του ουρανού πάει ροζ με πορτοκαλί…» και θα οργανώσει εργαστήριο με θέμα : Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα! Θα πούμε ιστορίες και θα διασκεδάσουμε με βουτιές, λουκουμάδες και ηλιοβασιλέματα”!

Η συγγραφέας Ελεωνόρα Κόκκινου θα παρουσιάσει το βιβλίο « Μια λευκή σελίδα» και στο εργαστήριο της μαθαίνουμε μικροί και μεγάλοι πως παίζουμε με ένα βιβλίο.

Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Μόκιας θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τον διαφοροποιημένο τίτλο: «Ένας Χιονάνθρωπος στην ερημιά βρήκε στον Λευτεράκη συντροφιά». Με αφορμή το βιβλίο θα προβληθεί βίντεο για το φάσμα του αυτισμού, και θα θα παρουσιαστούν εικαστικές δημιουργίες από παιδιά.

Από την παιδαγωγό Ανθούλα Χατζητσολίδη θα λειτουργήσει εργαστήρι αφήγησης παραμυθιού, με τη συμμετοχή νηπίων του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ