ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ορφέα Γεωργίου πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, στο πλαίσιο των επαφών της με κομματικά στελέχη της ΝΔ.
Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου είναι άκρως διαφωτιστική και εποικοδομητική. Είναι ένα άνθρωπος με όραμα, με φρέσκια ματιά, εκπρόσωπος της νέας γενιάς μας, που γνωρίζει σε βάθος τα όνειρα των νέων παιδιών της πατρίδας μας αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο ξεκίνημα της ζωής τους. Συνομιλήσαμε για τις δράσεις της ΟΝΝΕΔ, για τον κρίσιμο ρόλο των νέων στη λειτουργία των τοπικών κοινωνιών και στον σχεδιασμό της αυριανής Ελλάδας.

Η ΟΝΝΕΔ αφουγκράζεται και αγκαλιάζει τους νέους ανθρώπους, τους δίνει το βήμα να εκφράσουν την άποψή τους και επιδιώκει την συμμετοχή τους στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Η νέα γενιά βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των πολιτικών της παράταξής μας. Με τέτοια νεολαία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΝΔ θα παραμείνει και στο μέλλον το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

Απέναντι στον λαϊκισμό, τα ψεύδη, τον παλαιοκομματισμό και τις απατηλές υποσχέσεις, θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για μια ισχυρή Ελλάδα με τους νέους και τις νέες μας στην πρώτη γραμμή της προόδου και της ανάπτυξης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ