ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

«Γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε οι πραγματικοί κριτές του οικονομικού έργου κάθε κυβέρνησης, οι άνθρωποι της αγοράς, εκείνοι που αντιλαμβάνονται κάθε λεπτό της ημέρας προς τα πού κινείται τόσο η ελληνική, όσο και η διεθνής οικονομία, αυτοί που ζείτε στο πετσί σας κάθε ‘τίναγμα της πεταλούδας’ σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, αντιλαμβάνομαι λοιπόν πως είστε κι εκείνοι που μπορείτε να συμφωνήσετε σε κάποιες απλές, μα ουσιαστικές επισημάνσεις.

Η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε να βελτιώσει θεαματικά το επενδυτικό περιβάλλον στη χώρα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε τις περισσότερες επενδύσεις στη χώρα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τους περισσότερους φόρους στη χώρα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, αντιμέτωπη για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα με μια παγκόσμια πανδημία, δεν άφησε κανέναν μόνο του, ούτε επιχείρηση, ούτε εργαζόμενο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προχώρησε θεαματικά σε ψηφιοποίηση του κράτους δημιουργώντας έτσι και σε εσάς καλύτερες προϋποθέσεις στη δουλειά σας».

Τα παραπάνω σημείωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, με αφορμή την παρουσία της στην ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

«Τα επιτεύγματα αυτής της τετραετίας είναι πολλά, και θα αναδειχθούν όλα τις επόμενες εβδομάδες.

Εσείς, κρατήστε αν θέλετε μόνο τούτο:

Το πού ήταν η χώρα, πριν λίγα μόνο χρόνια, όταν οι τράπεζες είχαν κλείσει και όλοι στην Ευρώπη είχαν προεξοφλήσει την χρεοκοπία μας. Τώρα λοιπόν οφείλουμε να μην βάλουμε τη χώρα σε περιπέτειες. Να κρατήσουμε τη σταθερότητα, η οποία είναι απαραίτητη για την οικονομία, τον κόσμο των επιχειρήσεων, τους εργαζόμενους.

Αυτή είναι η δική μας πρόκληση, ως χώρα και ως κοινωνία.
Συγχαίροντας όλους εσάς που πρωταγωνιστείτε καθημερινά στον οικονομικό μα και στον ευρωπαϊκό οικονομικό χάρτη, κάνοντας γνωστή τη Λάρισα και τη Θεσσαλία στα πέρατα του κόσμου, εύχομαι του χρόνου, στο ίδιο μέρος να μπορούμε να μιλάμε για έναν ακόμα σοβαρότερο σχεδιασμό, για ακόμη περισσότερα μετρήσιμα αποτελέσματα», κατέληξε η κα. Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ