ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ο Β. Κόκκαλης επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑ Λάρισας 

«Δημόσιο, φυσικό, κοινωνικό αγαθό ήταν και θα παραμείνει το νερό», τόνισε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Λάρισας.

Ο κ. Κόκκαλης ξεναγήθηκε στους χώρους της Δημοτικής Επιχείρησης και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργία της, από τους εργαζόμενους. Επίσης, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Δημήτρη Μαβίδη.

Σε όλες τις επαφές του πρώην υφυπουργού, ήταν έντονος ο προβληματισμός για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο – παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις – εκτιμάται πως φέρνει από την «πίσω πόρτα» τον ιδιώτη στη διαχείριση του νερού.

Μετά το πέρας των επαφών, ο κ. Κόκκαλης έκανε την εξής δήλωση: «Το νερό της Λάρισας είναι ασφαλές. Γι’ αυτό εγγυώνται πάνω και πρώτα απ’ όλα οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΛ και στο Χημείο. Η λάσπη του υπουργού κ. Σκρέκα δε μας αγγίζει. Ούτε τη ΔΕΥΑΛ, ούτε την κοινωνία της Λάρισας. Στις 21 Μαΐου ο λαός θα κλείσει τη στρόφιγγα στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού από τη Νέα Δημοκρατία. Το νερό ήταν, είναι και θα είναι πάντα δημόσιο αγαθό όπως προβλέπει το σύνταγμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ