ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ WOLT

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Λάρισας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα, το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 5:30 μ.μ, στα γραφεία του (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6 στη Λάρισα), συζητώντας εκτός των άλλων θεμάτων την λήψη απόφασης 24ωρη Απεργίας για την Δευτέρα 03/04/2023 για τους εργαζόμενους της εταιρείας WOLT .

Εισηγούμενος ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΕΚΝΛ, Σκόκας Ιωάννης τόνισε πως οι τεράστιες κινητοποιήσεις των συναδέλφων διανομέων της WOLT θυμίζουν σε μαζικότητα τον αγώνα των διανομέων της efood και αυτό μόνο θάρρος μπορεί να μας γεμίσει. Το παράδειγμα των συναδέλφων μας είναι απόδειξη ότι οι αγώνες μας είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κερδίσουμε τα δίκαια αιτήματα μας. Και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα της απεργίας των συναδέλφων στην Αθήνα που η εταιρεία δεν είχε διανομέα για να στείλει ούτε ένα μπουκαλάκι νερό.

Μετά απ’ αυτό, τα μέλη της διοίκησης του ΕΚΝΛ, αποφάσισαν :

«Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Δευτέρα 3 Απρίλη (από 00:01 το βράδυ της Κυριακής 2/4 μέχρι 23:59 της Δευτέρας 3/4) για τους εργαζόμενους της εταιρείας WOLT .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!!! Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ