ΖΩΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

Στο Πασχαλινό Bazaar της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – ΕΑΕ – Παράρτημα Λάρισας σε γνωστο ξενοδοχείο της Λάρισας βρέθηκε η οικονομολόγος και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ζωή Ακριβούλη, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια υποστήριξης της ανακαίνισης του χώρου χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς επίσης και την προσπάθεια αγοράς ειδών για το αντίστοιχο τμήμα χημειοθεραπειών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Νωρίτερα παραβρέθηκε στον 1ο Αγώνα Δρόμου «RUN FOR AUTISM» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

«Πρόκειται για έναν αγώνα που δίνει τη δυνατότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας κάτω από έναν κοινό σκοπό για τη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς αποκλεισμούς», σημείωσε η κ. Ακριβούλη στηρίζοντας τη προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας για την για την αγορά ενός μικρού λεωφορείου 9 θέσεων, που θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης ωφελούμενων των δομών Κέντρο Ημέρας «ΧAΡΑ Ι» και Οικοτροφείο «Ελευθερία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ