ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ PLAY OUT ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Άμφισσα

Για τους αγώνες play out για την παραμονή ή όχι στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, προετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, η οποία την προσεχή Τετάρτη 5/4, αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Άμφισσας, στις 5 το απόγευμα.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 1 – 1 στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς η Άμφισσα στον πρώτο γύρο επικράτησε στην παράταση στην έδρα των Αμπελωνιτών, ενώ στον δεύτερο γύρο, η Αμπελωνίτικη ομάδα επικράτησε στην έδρα της Άμφισσας με 14 πόντους, γεγονός, που της δίνει και το πλεονέκτημα έδρας.

Νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί, αυτή που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες, ενώ η σειρά ξεκινά από τον Αμπελώνα την Τετάρτη, πηγαίνει στην Άμφισσα την Κυριακή και αν χρειαστεί θα επιστρέψει ξανά στον Αμπελώνα την Μ. Τετάρτη. Η ηττημένη ομάδα θα υποβιβαστεί στην τοπική κατηγορία, ενώ η νικήτρια, θα αντιμετωπίσει στη δεύτερη και τελευταία φάση των play out, την ομάδα των Ιωαννίνων με μειονέκτημα έδρας.

Η διοίκηση της Αμπελωνίτικης ομάδας, σε σχετική της ανακοίνωση απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο, τονίζοντας:

«Την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Αμπελώνα, καθώς η ομάδα μας θα δώσει μια μεγάλη μάχη στην προσπάθειά για παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Και σε αυτή τη μάχη, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί, να κάνουμε το πρώτο βήμα. Ενωμένοι, συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ