ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΈΡΓΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

Το έργο του Δήμου Λαρισαίων «Ανακατασκευή οδών Κύπρου-Νικηταρά-Αυξεντίου-23ης Οκτωβρίου-Βενιζέλου»  συνεχίζεται με τις εργασίες στο 2ο τμήμα της οδού Νικηταρά, από τις οδούς Λ. Κατσώνη – Αγ. Μαρίνης έως τις οδούς Περικλέους – Βούλας.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαίρεσης των πεζοδρομίων και έχει γίνει η  απομάκρυνση των προϊόντων καθαιρέσεων σε αδειοδοτημένους χώρους προς ανακύκλωση.

Λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα και για τη διευκόλυνση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς , προς το παρόν δεν έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα που εκτελούνται οι εργασίες. Αυτό θα συμβεί , ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, μετά την εορταστική περίοδο.

Αντί αυτού έχει δοθεί μία λωρίδα για την κυκλοφορία των οχημάτων και έχουν δημιουργηθεί αριστερά και δεξιά αυτής, περιφραγμένες ζώνες για την κυκλοφορία των πεζών. Οι εργασίες ανακατασκευής αυτή τη στιγμή εκτελούνται στα πεζοδρόμια της οδού με εξασφαλισμένη την πρόσβαση στις παρόδιες ιδιοκτησίες.

Από το Δήμο Λαρισαίων παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να σέβονται την προτεραιότητα των πεζών. Παρακαλούνται επίσης οι πεζοί να κινούνται στις περιφραγμένες ζώνες που προορίζονται για αυτούς και να μην κινούνται ανεξέλεγκτα στο οδόστρωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ