ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, κατ’ αρχάς, στο μαθητή του Τμήματος Β΄ Πληροφορικής, Μιχάλη Μουρτασάγα για την τιμητική διάκριση που έλαβε για τη συμμετοχή του, με τη δημιουργία μιας αφίσας, στο 12ο Καλλιτεχνικό Μαθητικό Διαγωνισμό ΟΚΑΝΑ 2023, με θέμα «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ. Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…».

Επίσης, συγχαίρουμε τη Μαθητική Ομάδα που αποτελείται από τους μαθητές του Τμήματος Β΄ Πληροφορικής, Σεβαστή Βαρβαρούση, Παναγιώτη Κουρή, Κωνσταντίνο Λιμνίδη, Μιχάλη Μουρτασάγα, Αλεξία Μουστάκα και Γεωργία Πανάγου, οι οποίοι υπό τον συντονισμό της Εκπαιδευτικού Ανθής Γκουντούρα, διακρίθηκαν και αναδείχθηκαν στην τελική τριάδα του Διαγωνισμού «Καν’ το ν’ ακουστεί 2023» του EuropeanSchoolRadio, με θέμα «Η Νέα Γενιά για την Ειρήνη» με τη δημιουργία του ραδιοφωνικού μηνύματος με τίτλο «Η Ειρήνη στον Άβακα».

Ευχόμαστε, κατά την τελετή βράβευσης του Μαθητικού Φεστιβάλ Ραδιοφώνου, που θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, να καταταγούν στην 1η θέση της τελικής τριάδας, να επαναλάβουν τα επιτεύγματά τους και σε επόμενους Διαγωνισμούς και να αποτελέσουν οδηγό και για άλλες επιτυχίες των Μαθητών του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ