ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΕΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Στην Κρανέα Ελασσόνας βρέθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων. Κορακίδη, προκειμένου να διαπιστώσει την ολοκλήρωση του έργου της συντήρησης δημοτικών δρόμων στην κοινότητα Κρανέας προϋπολογισμού 241.000,00 ευρώ.
Παρουσία του Αντιδημάρχου Δυτικού Τομέα κ. Αθ. Καλιακούδα ο κ. Γάτσας περιηγήθηκε στα σημεία παρέμβασης εντός του οικισμού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, το οποίο απέδωσε στην καλή συνεργασία του τοπικού αντιδημάρχου με την ανάδοχο του έργου εταιρεία «ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.».

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Κρανέα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Οι ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στην κοινότητα Κρανέας αποδεικνύουν ότι ο δήμος μας καθημερινά αλλάζει και αποκαθιστά προβλήματα πολλών ετών για όλους τους δημότες μας. Η συντήρηση που έγινε σε πολλά σημεία του οικισμού θα προσφέρει μία σημαντική βελτίωση στις μετακινήσεις των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, καθώς είχαν δημιουργηθεί πολλές ρηγματώσεις και φθορές λόγω παλαιότητας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο κ. Καλιακούδα για το σχεδιασμό και την επίβλεψη του έργου, καθώς και την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας που σε σύντομο χρόνο ολοκλήρωσε τη μελέτη για το σημαντικό αυτό έργο, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς των συμπολιτών μας».

Το έργο περιελάμβανε εργασίες συντήρησης της εσωτερικής οδοποιίας (εντός ορίων οικισμού), οι οποίες αφορούν στη συντήρηση ασφαλτοταπήτων με την αποκατάσταση των υπαρχουσών φθορών, την ασφαλτόστρωση κάποιων τσιμεντοστρωμένων με πολλές φθορές οδών, καθώς και τσιμεντόστρωση οδών όπου κρινόταν απαραίτητο. Ειδικότερα, προβλέπονταν χωματουργικές εργασίες για τον καθαρισμό των ερεισμάτων των οδών από βλάστηση και γενικές εκσκαφές, εργασίες κατασκευής των τεχνικών έργων με καταβιβασμό ή ανύψωση των υφιστάμενων στις οδούς φρεατίων, εργασίες ασφαλτόστρωσης με φρεζάρισμα του υπάρχοντος ασφαλτικού οδοστρώματος, εξομάλυνση της επιφάνειας των οδών (καθίσματα, λακκούβες) με χρήση ισοπεδωτικής στρώσης κυκλοφορίας, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και στη συνέχεια ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους 0,05 μ. και εργασίες οριζόντιας σήμανσης με διαγράμμιση του οδοστρώματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ