ΠΑΠΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η μητρόπολη

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην πλατεία της Εθνικής Αντιστάσεως, στο κέντρο της Αρτας.

Όπως μετέδωσε η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα e-maistros.gr: «Παπάς που δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι η παπαδιά με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά έφυγε από το σπίτι και πλέον έχει προχωρήσει στη ζωή της με νέο σύντροφο, εμπλέκεται σε άγριο καυγά που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ο ιερέας έδωσε ραντεβού με τον 57χρονο νέο σύντροφο της παπαδιάς για να μιλήσουν. Στη συνάντηση βρισκόταν και ένας 41χρονος φίλος του δεύτερου. Η κουβέντα ξέφυγε και άρχισε η συμπλοκή και των τριών με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και οι τρεις εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν και κρατήθηκαν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου όπου ορίστηκε δικάσιμος.

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση της Μητρόπολης Άρτης η οποία εκφράζει τη λύπη και τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός, διευκρινίζοντας ότι ο συγκεκριμένος ιερέας δεν ανήκει στο δυναμικό της.

Σημειώνει ακόμη ότι η προϊσταμένη αρχή του κληρικού ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην Δικαιοσύνη.

«Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ