ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ

Η δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών μετά τη διευρυμένη συνεδρίαση του δ.σ. της ΔΕΥΑΤ

Ευτυχώς, οι μάσκες στον Τύρναβο έπεσαν προεκλογικά και όχι μετεκλογικά. Οι Τυρναβίτες τώρα ξέρουν ότι ο δήμαρχος τους είναι υπέρμαχος του Νόμου που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες ιδιωτικοποίησης του νερού .

Η διαπίστωση δεν είναι δική μας . Το ομολόγησε ο ίδιος ενώπιον όλων των δημοτικών Παρατάξεων κατά τη χθεσινή συνεδρίαση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , λέγοντας ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει την κυβερνητική πολιτική σύστασης της Ρυθμιστικής Αρχής Υδάτων, Ενέργειας και Αποβλήτων.

Με άλλα λόγια, ο δήμαρχος Τυρνάβου θέλει “νταβατζήδες εξ Αθηνών” να ρυθμίζουν την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΤ και των τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων. Θέλει “νταβατζήδες εξ Αθηνών” να ελέγχουν το πολυτιμότερο αγαθό του τόπου μας, χωρίς να σκέφτεται τη συνεπαγόμενη αύξηση του κόστους για τον δημότη οικιακό καταναλωτή ή τον επαγγελματία γεωργό-κτηνοτρόφο.

Σε τελική ανάλυση, αυτό που θέλει ο κ. Κόκουρας είναι να ανταλλάξει το νερό του τόπου μας με την εκλογική υποστήριξη της Ν.Δ κατά την επερχόμενη αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου. Δεν τον ενδιαφέρουν οι αρνητικές επιπτώσεις των επιλογών του. Είναι έτοιμος να ξεπουλήσει ακόμα και το νερό του κοσμάκη για μια χούφτα ψήφων…

Οι κάτοικοι του Δήμου μας θα του το επιτρέψουν ; Θα υπερψηφίσουν εκ νέου το “αρπακτικό του νερού ” τους ;

Οψόμεθα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ