ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ: ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Φάρσαλα επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρος Τσακνάκης και συνάντησε φίλους και πολίτες της περιοχής ενώ επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και διάφορες επιχειρήσεις της πόλης. Μετά την επίσκεψη αυτή ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε:

«Τα Φάρσαλα, όπως και συνολικά η επαρχία του νομού μας, έμειναν να αναπολούν όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Οι νέοι αλλά και οικογενειάρχες επαγγελματίες εγκαταλείπουν την πόλη αναζητώντας εργασία και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού, καθώς η τοπική οικονομία έχει μαραζώσει.

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και δυστυχώς ο αγροτικός κόσμος της περιοχής αναμένει τις ψεύτικες υποσχέσεις ενώ δεν έχει πληρωθεί ακόμα τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, που θα τόνωναν την τοπική οικονομία και θα αναζωπυρώναμε την αγορά της περιοχής. Δυστυχώς, οι συνεχείς υποσχέσεις κυβερνητικών κύκλων για μια σειρά από δράσεις ενέργειες αλλά και τα πολυδιαφημιζόμενα έργα υποδομής κατάντησαν όπως το γιοφύρι της Άρτας.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα απαντήσουν σε όλους αυτούς που δεν σεβάστηκαν την επαρχία και τους ανθρώπους της παραγωγής.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ