Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επίσκεψη στα Σφαγεία πραγματοποίησαν ο επικεφαλής της “Πόλης που Θέλουμε” Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Ζώης και Θωμάς Κόμπος με στόχο να ανταλλάξουν ευχές με τους υπαλλήλους και τους εκδοροσφαγείς.

Αφού ενημερώθηκαν από το προσωπικό για τα εργασιακά τους θέματα και την υπάρχουσα κατάσταση στα σφαγεία, οι υπάλληλοι αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που δημιούργησε την τρέχουσα περίοδο η στάση και οι δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού για τα αμνοερίφια και την τιμή τους.

Οι υπάλληλοι ζήτησαν να βρεθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ έκδηλη ήταν η ανησυχία για το μέλλον τους καθώς η κατάσταση τα τελευταία χρόνια παραμένει η ίδια, χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πόλης που Θέλουμε» επανειλημμένος έχουν ζητήσει και γραπτώς και προφορικός από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου να γίνει ειδική συνεδρίαση, ώστε το σώμα να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα των υπαλλήλων αλλά και των οικονομικών στοιχείων της πρώην ΔΕΣΠΤΑ, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να είναι στις προθέσεις της δημοτικής αρχής καθώς μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει πράξη.

Τέλος αφού υπήρξε ενημέρωση για την κίνηση των ημερών, ευχήθηκαν στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους Καλή Ανάσταση και Ευλογημένο Πάσχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ