ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ: ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ

Το πασχαλινό μήνυμα του επικεφαλής της Πόλης που Θέλουμε και υποψήφιου δημάρχου Τυρνάβου

Το Πάσχα σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την αναγέννηση που φέρνει η Ανάσταση και ο ερχομός της άνοιξης. Η μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού μας υπενθυμίζει ότι τα Πάθη, η Σταύρωση και η πορεία προς την Ανάσταση είναι ένας δρόμος δύσβατος και δυσπρόσιτος, γεμάτος με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες, ο οποίος προκειμένου να τον διαβείς θα χρειαστεί να οπλιστείς με την κατάλληλη υπομονή και πείσμα, αλλά και με κουράγιο και καρτερικότητα.

Η κοινωνία μας οφείλει να μάχεται καθημερινά και να διεκδικεί μέσα από αγώνες ένα καλύτερο αύριο. Επιπλέον, σε πείσμα των καιρών, οφείλουμε να εφοδιαστούμε με επιμονή και αποφασιστικότητα, ώστε να αντικρίσουμε την πραγματική λύτρωση από τα δεινά και τις δοκιμασίες για να φτάσουμε στη Σωτηρία.

Ας ελπίσουμε, το φετινό Πάσχα να μας ανοίξει ένα νέο δρόμο και να χαράξει μια καινούρια πορεία σε μια νέα εποχή, όπου η καμπάνα της Ανάστασης θα σημάνει μια αλλαγή της τρέχουσας κατάστασης, όπου η κοινωνία μας πάλλεται καθημερινά από δεινά και διαδοχικές κρίσεις σε πολλούς τομείς.

Εξάλλου, μόνο με αίσθημα ευθύνης και όραμα απέναντι στην κοινωνία θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο με περισσότερη δημοκρατία, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, ισότητα και ανθρωπιά για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά ο τόπος.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους !

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ