ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΟΒΑ!

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες και οι διακρίσεις για τον ΑΟ Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ” και τις αθλήτριες, Ειρήνη Ντόβα, που κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών στην κατηγορία -73 κιλά, που διεξήχθη την Δευτέρα, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Έπειτα από 3 αγώνες, σε έναν πολύ δυνατό τελικό, έχασε το χρυσό μετάλλιο κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αφού οι διαιτητές δώσανε ισοπαλία με γροθιά και την νίκη στην Αθηναία αθλήτρια, με αποτέλεσμα 2-1 στους γύρους.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια μας Τσέτσιλα Δέσποινα στην κατηγορία -57 κιλά που κατέλαβε την 5η θέση μετά από 3 πολύ δυνατούς αγώνες.
Οι αθλήτριες του Συλλόγου “ΕΥΖΗΝ”, αν και 16 χρονών, οι μικρότερες ηλικιακά στο Under 21, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να διακριθούν ανάμεσα σε κορυφαίες αθλήτριες και συλλόγους από όλη την Ελλάδα και η Ειρήνη Ντόβα να πάρει την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21 που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας τον Νοέμβριο με το εισιτήριο που κέρδισε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας.
Το ΔΣ και η πρόεδρος Κα Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρει τις αθλήτριες και τους δασκάλους, Κο Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου σε Πανελλήνιο επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ