52ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕ ΝΕΦΤΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε το βράδυ , ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο, όπου η γυναίκα φέρεται να έλουσε με νέφτι τον σύζυγό της και να τον πυρπόλησε.

Η Αστυνομία κλήθηκε για σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο συγκεκριμένο διαμέρισμα επί της οδού Μιχαήλ Νομικού 9, στον Άγιο Παντελεήμονα και όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν σε άθλια κατάσταση τον 57χρονο άντρα αλβανικής καταγωγής που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Η γυναίκα η οποία φέρεται να έλουσε με νέφτι τον σύζυγό της και να τον πυρπόλησε συνελήφθη, ενώ το θύμα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στην μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου “Γεννηματάς”.

Η 52χρονη από την Αλβανία που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης αρνείται πως εκείνη έβαλε φωτιά στον 57χρονο σύζυγό της μετά από τον τσακωμό που είχαν.

Η ίδια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν πως τον έλουσε με νέφτι, όμως ισχυρίζεται ότι αυτοπυρπολήθηκε μόνος του ο σύζυγός της. Τα παιδιά τους κατέθεσαν ότι εκείνη δεν κατάλαβε ότι πάνω στον τσακωμό του πέταξε το μπουκάλι με το νέφτι και όχι με νερό και εκείνη την στιγμή το θύμα άναβε τσιγάρο με αποτέλεσμα να αρπάξει αμέσως φωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ