ΤΟ ΝΕΟ VIDEO ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΑΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΞΥΔΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Η Έλενα Ξυδιά δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα καλλιτέχνης, αλλά και μια έμπνευση για πολλούς ανθρώπους. Το project της με τον τίτλο “Piano Project” αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση της ελληνικής κουλτούρας και της τέχνης σε διεθνές επίπεδο.

Μετά από το ιπτάμενο πιάνο στα Τέμπη και την υπέροχη Λίμνη της Καστοριάς, η Έλενα μετέφερε το πιάνο της στη Σαντορίνη.

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του πλανήτη, η Έλενα παίζει το πιάνο της στη μαγευτική Οία ! Μπλε και λευκό σε ένα video ωδή στη φυσική ομορφιά της Ελλάδας, σκηνοθετημένο από τον Πασχάλη Μάντη, μας μεταφέρει σε ένα κομμάτι του παραδείσου που ξέχασε ο Θεός στη γη..

Η Έλενα Ξυδιά και ο Πασχάλης Μάντης είναι δύο καλλιτέχνες που δε φοβούνται να δημιουργήσουν καινοτομίες και να εξερευνήσουν τα όρια της μουσικής και της τέχνης. Με το “Flying Piano” project έδειξαν ότι η τέχνη μπορεί να συναντά τη φύση και να αναδεικνύει την ομορφιά της χωρίς όρια… Με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και τα εκπληκτικά βίντεό της, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού και να αποτελέσει ένα παράδειγμα για το πώς η τέχνη μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ