“ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ” ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, προβάλλουν το αυστραλέζικο ριμέικ της θαυμάσιας ισλανδικής ταινίας του Γκριμούρ Χακόναρσον Δεσμοί Αίματος» σε “Αδέρφια σε σύγκρουση” από τον Τζέρεμι Σιμς, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 στις 19:00 και στις 21:30 στο Χατζηγιάννειο.

Μπορεί ο τόπος να αλλάζει αλλά η ιστορία και η αίσθηση παραμένουν γοητευτικά.

Να σημειωθεί, ότι είναι η τελευταία ταινία της σεζόν. Το Μάιο θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα των προβολών στον θερινό κινηματογράφο.

Στην απομακρυσμένη Δυτική Αυστραλία, δύο αποξενωμένα αδέρφια, ο Κόλιν (Σαμ Νιλ) και ο Λες (Μάικλ Κέιτον) είναι στα μαχαίρια.
Εκτρέφουν ξεχωριστά κοπάδια προβάτων τα οποία κατάγονται από ένα βραβευμένο οικογενειακό γενεαλογικό δέντρο. Οι δύο άνδρες εργάζονται πλάι-πλάι, αλλά είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.
Όταν το βραβευμένο κριάρι του Λες διαγιγνώσκεται με μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια, οι αρχές διατάζουν τη θανάτωση όλων των προβάτων στην κοιλάδα. Ενώ ο Κόλιν προσπαθεί με έξυπνο τρόπο να ξεγελάσει τις αρχές, ο Λες επιλέγει το μονοπάτι της οργισμένης ανυπακοής.
Θα μπορέσουν τα αδέρφια να παραμερίσουν τις διαφορές τους ώστε να έχουν μια ευκαιρία να ενώσουν και πάλι την οικογένειά τους, να σώσουν τα κοπάδια τους και να φέρουν ξανά κοντά την κοινότητά τους;

Με τα πιο αγνά υλικά, ο Τζέρεμι Σιμς δημιουργεί μια υπέροχη ταινία με ψυχή και χιούμορ που έχει αγαπηθεί από κριτικούς και κοινό.

Δραματική Κομεντί/ Αυστραλία, 2020 / Έγχρ./ Διάρκεια 115 λεπτά / Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Σιμς/ Ηθοποιοί: Σαμ Νιλ, Μάικλ Κέιτον, Μιράντα Ρίτσαρντσον
Γενική είσοδος 4 ευρώ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ